Bruk portrettvisning
for best opplevelse

MANNSKAPSMESSA

Mannskapsmessa ble bygd i 1967 for å servere sultne soldater ved Odderøya fort. Fortet er i dag nedlagt og gjort om til friområde. Mannskapsmessa har gjennomgått en omfattende restaurering både ute og inne og vi er stolte av og kunne ønske velkommen til moderne, fleksible selskapslokaler i naturskjønne omgivelser med gangavstand til Kristiansand sentrum. Mat bestiller du av oss, drikke og servitører kan leietaker stå for selv eller bestille av oss om ønskelig. Ta kontakt så vi sammen kan finne en meny og plan som passer til ditt arrangement.

PRISER:

I Juli er Mannskapsmessa ferdig renovert både innvendig og utvendig. Vi feirer dette med tilbud på dagleie til kun 6000,- kroner i perioden 01. August - 01. November!

DAGLEIE
Man overtar lokalene fra kl 10.00 og overleverer dem kl 07.00 påfølgende dag. Pris pr dag kr 12.000,- inkludert rengjøring.

HELGELEIE
Ved brylluper anbefaler vi helgeleie fra fredag kl 14.00 til søndag kl 16.00. Pris kr 25.000,- inkludert rengjøring.

VILKÅR:

Ønsker man å booke lokalene faktureres 50% av avtalt pris. Denne må betales til vår konto for at lokalet skal være endelig reservert. Ved eventuell avbestilling beholder utleier hele forskuddet. Leietaker skal overlevere lokalet ryddet ved endt leie. Utstyr, bestikk og service skal være rengjort og/eller steamet og ryddet på plass. Normal vask av gulv og toaletter utføres av utleier og er inkludert i leien. Ekstra tilgrising av lokaler og utstyr ut over hva normal bruk tilsier kan medføre tillegg i vaskeprisen. Eventuelle skader som leietaker påfører inventar eller utstyr vil medføre tillegg på faktura.
Sjekk dato
Kontakt oss

SPISESALEN

Her kan du dekke med runde åttemannsbord eller langbord. Vi er godkjent for 160 gjester, og da har man fortsatt plass til buffet og gavebord.
Se meny

FOAJE OG BAR

I foajéen møtes man av en praktisk barløsning med vask, kjøleskap og det man trenger av barutstyr.

SALONGEN

I første etasje har vi en romslig salong med sitteplass til de fleste gjestene. Et perfekt mingleareal før og etter en god middag.
Til toppen
Finn frem