Bruk portrettvisning
for best opplevelse

MANNSKAPSMESSA

Mannskapsmessa ble bygd i 1967 for å servere sultne soldater ved Odderøya fort. Fortet er i dag nedlagt og gjort om til friområde. Bygningen er nyrestaurert, og vi er stolte av å kunne ønske velkommen til moderne, fleksible selskapslokaler i naturskjønne omgivelser med gangavstand til Kristiansand sentrum. Mat bestiller du av oss, drikke og servitører kan leietaker stå for selv eller bestille av oss. Ta kontakt- sammen kan vi finne en meny og plan som passer til ditt arrangement.
Leiebetingelser Mannskapsmessa:
På Mannskapsmessa kan du komme til dekket bord og la oss gjøre hele jobben, eller du kan velge og gjøre en del selv, som dekking, pynting og ta med egen drikke.

Leie:
Pris og dato finner man i kalenderen nederst på siden. Man overtar lokalene fra kl 10.00 og overleverer dem kl 07.00 påfølgende dag.

Ferdig dekket:
Til bryllup, konfirmasjon og arrangementer der man vil få dårlig tid til å dekke selv anbefaler vi å bestille dette av oss. Vi setter opp bord/stoler og dekker lokalet klart etter en plan vi setter opp sammen med leietaker. Vi setter også frem enkel medbrakt pynt som blomster og bordkort. Pynt og medbrakt drikke kan leveres dagen før selskapet. Pris inkluderer leie av duker: 1-60 gjester: 3000,- 60-120 gjester: 5000,- 120-180 gjester: 6500,-

Mat:
Må bestilles av Mannskapsmessa, men du kan ha med deg egne kaker. Du finner priser og meny her: Catering

Prisene inkluderer kokk tilstede som legger mat på tallerken eller ordner buffet. Servitører er ikke inkludert.

Drikke:
En kan ha med egen drikke, skal det serveres alkohol må man søke "bevilling for en enkelt bestemt anledning", søknad finner du her: Søknad om bevilling
Drikke kan selvsagt også bestilles av oss, ta kontakt for pris.

Servering:
Ved buffetservering kan man ha egne servitører, ønsker man tallerkenservering må man leie servitører av Mannskapsmessa.

Priser:

- Konfirmasjon, dåp, minnestund: 200,- pr kuvert
- Jubileum, firmafest, julebord: 250,- pr kuvert
- Bryllup: 300,- pr kuvert

Pynt, utstyr og underholdning:
Vi har eller kan skaffe det meste du trenger for å få den perfekte stemningen til ditt arrangement. Her finner du en liste med oversikt over hva som finnes på lokalet og hva som kan leies via våre samarbeidspartnere: Utstyrsliste
sjekk dato
Kontakt oss

SPISESALEN

Her kan du dekke med runde åttemannsbord eller langbord. Vi er godkjent for 160 gjester, og da har man fortsatt plass til buffet og gavebord.
Se meny

FOAJE OG BAR

I foajéen møtes man av en praktisk barløsning med vask, kjøleskap og det man trenger av barutstyr.

SALONGEN

I første etasje har vi en romslig salong med sitteplass til de fleste gjestene. Et perfekt mingleareal før og etter en god middag.
Til toppen
Finn frem