Pil til toppen
TILBAKE
LEIEBETINGELSER
MANNSKAPSMESSA
På Mannskapsmessa KAN du komme til dekket bord, og la oss gjøre hele jobben. Eller du kan velge og gjøre en del selv -som borddekking, pynting og ta med egen drikke. Til bryllup må borddekking og servitører bestilles av Mannskapsmessa.

LEIE:

Pris og dato finner man i kalenderen nederst på siden. Man overtar lokalene fra kl 13:00 samme dag.

FERDIG DEKKET:

Til bryllup, konfirmasjon og arrangementer der man får dårlig tid til å dekke selv, anbefaler vi å bestille dette av oss. I forkant av selskapet har vi et planleggingsmøte og blir enige om bordplassering og hvordan lokalet skal pyntes.
På selve dagen dekker vi bord og pynter lokalet klart etter avtalt plan. Hvite duker, tøyservietter, lys og blomster på bordene er inkludert i prisen:

1 - 40 gjester: kr 5500,-.
40-70 gjester: kr 7000,-.
70-180 gjester: kr 8000,-.

MAT:
Det må bestilles mat tilsvarende middag av Mannskapsmessa, men du kan ha med deg egne kaker. Du finner priser og meny
her.

DRIKKE:

Man kan ha med egen drikke, men skal det serveres alkohol må det søkes "bevilling for en enkelt bestemt anledning", søknad finner du her
www.kristiansand.kommune.no/bevilling

SERVERING:

- Servitører til konfirmasjon, dåp, minnestund: kr 275,- per kuvert minimum 50 gjester.
- Servitører til jubileum, firmafest, julebord: kr 330,- per kuvert minimum 50 gjester (fra kl 17:00 til 02:30 -servering utover dette faktureres med kr 500,- per time i tillegg)
- Til bryllup må man bestille servitører: kr 450,- per kuvert minimum 50 gjester (Fra kl 15:00 til 02:30 -servering utover dette faktureres med kr 600,- pr. time i tillegg)

Forbehold om endring i priser som følge av prisstigning.