Pil til toppen
TILBAKE

Leiebetingelser Mannskapsmessa

På Mannskapsmessa KAN du komme til dekket bord, og la oss gjøre hele jobben. Eller du kan velge og gjøre en del selv, som borddekking, pynting og ta med egen drikke.

LEIE:
Pris og dato finner du i kalenderen nederst på siden. Man overtar lokalene fra kl. 10:00 og overleverer dem kl. 07:00 påfølgende dag.

FERDIG DEKKET:
Til bryllup, konfirmasjon og arrangementer der man får dårlig tid til å dekke selv, anbefaler vi å bestille dette av oss. I forkant av selskapet har vi et planleggingsmøte og blir enige bordplassering og hvordan lokalet skal pyntes. På selve dagen dekker vi bord og pynter lokalet klart etter avtalt plan. Hvite duker, tøyservietter, lys og blomster på bordene er inkludert i prisen.

PRISER:
1-40 gjester: kr 4500,-.
40-70 gjester: kr 6000,-.
70-100 gjester: kr 7000,-

MAT:
Må bestilles av Mannskapsmessa, men du kan ha med deg egne kaker. Du finner priser og meny her: Catering

Prisene inkluderer kokk tilstede som legger mat på tallerken eller ordner buffet. Servitører er ikke inkludert.

DRIKKE:
Man kan ha med egen drikke, skal det serveres alkohol må det søkes "bevilling for en enkelt bestemt anledning", søknad finner du her: Søknad om bevilling

Drikke kan selvsagt også bestilles av oss, ta kontakt for pris så avtaler vi en drikkepakke og dere slipper å betale tillegg for leie av servitører.

SERVERING:
Ved buffetservering kan man ha egne servitører, ønsker man tallerkenservering må man leie servitører av Mannskapsmessa.

PRISER:
1) Servitører til konfirmasjon, dåp, minnestund:
kr 250,- per kuvert, minimum 50 gjester.

2) Servitører til jubileum, firmafest, julebord:
kr 300,- per kuvert, minimum 50 gjester (fra kl. 17:00 til 02:30). Servering utover dette faktureres med kr 500,- per time i tillegg.

3) Servitører til bryllup:
kr 375,- per kuvert, minimum 50 gjester (Fra kl 15:00 til 02:30). Servering utover dette faktureres med 500,- per time i tillegg.