Bruk portrettvisning
for best opplevelse
TILBAKE
FORRETTER
SOTET BROKKOLI med smørsaus og brokkolikrem

Brokkoli sotet i pannen og servert med brokkolikrem, smørsaus og friterte potetsmuler
Inneholder: melk

Focaccia
Inneholder: hvete

Ailioli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer: kr 110,-
NYSKÅRET PARMASKINKE

Langtidsbakte cherrytomater, ruccola, parmesan, sylta rødløk, pinjekjerner og pesto
Inneholder: melk og pinjekjerner

Focaccia
Inneholder: hvete

Ailoli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer: kr 125,-
CÆSARSALAT med stangekylling og panchetta

Klassisk Cæsarsalat med Romanosalat, Cæsardressing, krutonger, kyllingbryst og sprøstekt panchetta
Inneholder: hvete, sennep, egg og melk

Focaccia
Inneholder: hvete

Ailoli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer: kr 135,-
MARINERTE KAMSKJELL

Kamskjell marinert med lime og havsalt, servert med avokadokrem, granateple, sjalottløk, koriander og soyadressing
Inneholder: skalldyr

Focaccia
Inneholder: hvete

Aioli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer: kr 135,-
RØYKT ØRRET “Christoffer Davidsen”

Med sprø rug-chips, sylta beter, persillemajones og en topping av capers, sylteagurk, persille og estragon
Inneholder: rug, hvete og egg.

Focaccia
Inneholder: hvete

Estragonsmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer: kr 135,-
ANDEBRYST

Rosastekt andebryst med blomkålmos, smørdampet rosettkål og krydderkokte epler, ristede gresskarkjerner og Marsala-glace
Inneholder: melk

Focaccia
Inneholder: hvete

Estragonsmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer: kr 145,-
GRILLA SJØKREPS

Grillet sjøkreps med mango, avokado, tomat, chili, og koriander

Skalldyrdressing med gressløk og rogn fra ørret
Inneholder: skalldyr

Focaccia
Inneholder: hvete

Estragonsmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer: kr 155,-
HOVEDRETTER OG GRYTERETTER
BROSME MED SKAGENRØRE

Ovnsbakt brosme med kremet saus, lakserogn og reker
Inneholder: fisk, melk og skalldyr

Dampede grønnsaker

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer: kr 210,-
BOUEF BOURGUIGNON

Klassisk fransk biffgryte, okse høyrygg trekker med rødvin, sjalottløk, champignon og bacon

Potetmos
Inneholder: melk

Smørdampa rotgrønnsaker

Minimum 20 personer: kr 220,-
KYLLING Á LA ESTRAGON

Stangekylling brassert i hvitvin, fløte og estragon
Inneholder: melk

Smørdampede grønnsaker

Butterdeig-chips
Inneholder: hvete og melk

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer: kr 210,-
INDREFILET AV OKSE

Okseindrefilet med karamellisert sjalottløk, grønne bønner rullet i pancetta og peppersaus

Ovnsstekte grønnsaker

“Pommes Anna” poteter
Inneholder: melk

Minimum 20 personer: kr 298,-
ENTRECÔTE AV GJØKALV

Entrecôte av gjøkalv med kremet steinsopp og kantarellsaus
Inneholder: melk

Ovnsstekte grønnsaker

Sprø persillesmuler
Inneholder: hvete

“Pommes Anna” poteter

Minimum 20 personer: kr 325,-
REINSDYR FLATBIFF

Reinsdyrfilet med kremet saus med steinsopp og einebær

Smørdampa grønnkål

Pastinakkrem
Inneholder: melk

"Pommes Anna” poteter

Minimum 20 personer: kr 370,- / Pris med hjort: kr 340,-
OVNSBAKT PIGGVAR

Piggvar bakt i ovn servert med skalldyrsaus

Smørdampede grønnsaker

Butterdeigschips
Inneholder: hvete

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer: kr 320,-
TAPAS FINGERMAT
Maten leveres varm på pene porselensfat i varmecontainer frakt er inkludert i Kristiansandsområdet.
TAPAS 1
Rikholdig tapasmeny med klassisk spansk mat; 300 g kjøtt/scampi per person. Kan utvides med ekstraretter, se nederst.

Albondigas: spanske kjøttboller i tomatsaus

Kyllinglår bakt i ovn med sitron, honning, fennikel og rosmarin
Inneholder: sennep

Scampi og argentinsk villreke
Inneholder: Skalldyr

Ovnsbakte amandinepoteter

Chili-dipp
Inneholder: egg og sennep

Ovnstørket tomat

Grillet paprika, salat, syltede beter og ristede gresskarkjerner

I skåler til å sette på bordet:

Ristede mandler med chili og havsalt
Inneholder: mandler

Focaccia
Inneholder: hvete

Aioli
Inneholder: egg

Oliven

Minimum 20 personer: kr 265,-

Ekstra retter som kan bestilles sammen med tapas meny:

Serrano skinke: kr 20,-

Empanadas med chorizo: kr 35,-
Inneholder: hvete og egg

Manchego: kr 20,-
Inneholder: melk

Dadler rullet i pancetta: kr 25,-

Andebryst marinert med soya, chili og koriander: kr 35,-
Inneholder: soya

Spansk tortilla med potet og løk: kr 30,-
Inneholder: egg

TAPAS 2

Albondigas: spanske kjøttboller i tomatsaus

Kyllingspyd med pancetta
Inneholder: sennep

Scampi og argentinsk villreke med ingefær, chili, og persille
Inneholder: skalldyr

Helstekt flatbiff med sennepsdressing pinjekjerner og parmesan
Inneholder: melk

Aspargesbønner, butterbeans og garbansobeans med sitron, chili, og koriander

Amandinepoter

Chili-dipp
Inneholder: egg

Ovnstørkede tomater

Grillet paprika, salat, sylta beter og ristede gresskarkjerner 

Dadler med pancetta

I skåler til å sette på bordet:

Salte mandler
Inneholder: mandler

Focacciabrød
Inneholder: hvete

Aioli
Inneholder: egg

Oliven

Minimum 20 personer: kr 295,-
SPANSK TAPAS OG MIDDAGSBUFFET
Tapasretter servert i skåler på bordene som forrett, eller samtidig med varmretter fra buffet.

Tapas i skåler på bordet:

Dadler rullet i pancetta

Crustini med reker og aioli
Inneholder: hvete og egg

Grillet paprika

Aioli
Inneholder: egg

Oliven

Salte mandler

Focaccia
Inneholder: hvete

Varmmat på buffet:

Helstekt entrecôte med ovnsbakt sjalottløk

Hel side grillet laks med capers, pepperrot, sennep og brunt sukker
Inneholder: sennep og fisk

Helstekt kylling med sitron, honning, rosmarin og fennikel
Inneholder: sennep

Grillede grønnsaker med sitron og timian

Peppersaus lagd på rødvin, fløte og god kraft
Inneholder: melk

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer: kr 350,-
FINGERMAT TAPAS

Mondeghili (italienske kjøttboller)
Inneholder: gluten

Kyllingspyd rullet i panchetta
Inneholder: sennep

Focaccia med maldonsalt og rosmarin
Inneholder: hvete

Crostini med fetakrem, grillet paprika gressløk
Inneholder: hvete og melk

Crostini med reker i hvitløksmajones
Inneholder: hvete og egg

Grisini med parmaskinke og trøffelsmør
Inneholder: hvete og melk

Dadler med pancetta

Marinerte oliven

Chili mandler

Aioli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer: kr 265,-
Grill bbq
BARBEQUEBUFFET

Lammelår butterfly med hvitløk, honning, sennep og rosmarin
Inneholder: sennep

Hel side av laks med sennep, pepperrot og capers
Inneholder: fisk og egg

“Pulled-pork” med barbeque-saus
Inneholder: sennep

Utbeinet kyllinglår i barbeque-marinade
Inneholder: soya

Amandine-poteter med himalayasalt

Red-coleslaw med eple koriander, lime og mynte

Brokkolisalat med creme fraiche, rosiner og pinjekjerner
Inneholder: melk

Sylta rødløk

Grønn salat med rista gresskarkjerner

Frisk salsa med mango, tomat, rødløk, koriander og chili

Hjemmelaget marie rose dressing
Inneholder: egg

Focaccia
Inneholder: hvete

Aioli
Inneholder: egg

Pris på Mannskapsmessa: kr 400,-
På andre lokasjoner kommer tillegg for frakt av griller, og kokk som griller og legger opp maten. Ta kontakt for pristilbud.
HELT SOMMERLAM på tre måter

1) Lammelår på kullgrill med timian og sitron

2) Langtidsbakt lammebog og nakke servert som «pulled-lamb»

3) «Spare ribs» av lammeribbe

Grillsaus laget av lammesjy, hvitvin og kyllingkraft
Inneholder: melk

Ovnstekte amandine-poteter

Grilla sommergrønnsaker

Frisk salat med sukkerter med rista gresskarfrø

Focaccia
Inneholder: hvete

Aioli
Inneholder: egg

Pris på Mannskapsmessa: kr 400,-
På andre lokasjoner kommer tillegg for frakt av griller, og kokk som griller og legger opp maten. Ta kontakt for pristilbud.
julebord
JULERIBBE OG PINNEKJØTT
Tradisjonell norsk julemat med prisbelønt pinnekjøtt fra Hovden Gård og medisterkaker laget etter en gammel familieoppskrift.

Sprøstekt juleribbe, med svisker og epler

Tante Alvildes Medisterkaker
Inneholder: melk

Medisterpølser
Inneholder: melk

Hjemmelaget saus av ribbesjyen

Rødkål kokt med cider og epler

Dampet pinnekjøtt

Kålrabistappe

Kokesjy

Mandelpoteter

Minimum 20 personer: kr 295,-
JULERIBBE med medisterkaker og pølse

Sprøstekt juleribbe, med svisker og epler

Tante Alvildes medisterkaker
Inneholder: melk

Medisterpølser
Inneholder: melk

Hjemmelaget saus av ribbesjyen

Rødkål kokt med sider og epler

Mandelpoteter

Minimum 20 personer: kr 255,-
PINNEKJØTT OG STAPPE

Dampa pinnekjøtt av beste kvalitet fra Hovdengård

Kålrabistappe
Inneholder: melk

Kokesjy

Mandelpoter

Minimum 20 personer: kr 300,-
JULEMIDDAG med fransk-italiensk vri
Julemiddag hvor den tradisjonelle juleribba tilberedes slik de gjør det i Italia. Pinnekjøttet har funnet en fransk tvillingbror i andeconfit som har det samme salte møre kjøttet som gjør pinnekjøttet så godt. Poteter og grønnsaker er også presentert i ny drakt.

Porchetta: italiensk ribbe med sitron, timian, rosmarin, fenikkel, salvie og hvitløk

Confit de canard: Andelår bakt møre på lav varme

Ovnsstekte mandelpoteter

Rødvinssjy med kalamataoliven

Smørdampede aspargesbønner

Rød radicchio med honning og rosiner

Grønn salat

Focaccia

Aioli

Minimum 20 personer: kr 298,-
KALKUN MED MADEIRASAUS
Kalkun tilberedt etter oppskrift av Eivind Helstrøm.

Kalkunbryst stekt på eget skrog

Marsalasaus kokt på lår og krås

Petit pois på fransk manér med sjalottløk, panchetta og salvie

"Pommes Anna": skivede poteter bakt i ovn

Waldorfsalat
Inneholder: Valnøtter, egg og melk

Minimum 20 personer: kr 255,-
DESSERTER

Hjemmelaget karamellpudding
Inneholder: melk

Minimum 20 personer: kr 70,-

Sjokolademarquis
Fransk sjokolademoussé med pisket krem, bringebærculis og karmelliserte hasselnøtter.
Inneholder: melk, egg og hasselnøtter

Minimum 20 personer: kr 75,-

Ris á la Mande
Riskrem med skåldede mandler og kirsebærsaus

Minimum 20 personer: kr 70,-

Panacotta med multer og mandelflarn

Minimum 20 personer: kr 80,-

Sjokolademarquis og hjemmelaget vaniljeis
Fransk mørk sjokolademousse servert med hjemmlaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karameliserte hasselnøtter og ingefærtuile.

Minimum 20 personer: kr 110,-

dessert
JORDBÆR med mascarponekrem

Jordbær marinert med lime og mynte, mascarponekrem og sprøcrumble.
Inneholder: hvete, melk og Walnøtter

Minimum 20 personer: 85,-
PANNACOTTA

Serveres med friske bær, syrlig bringebærsaus og mandelflarn.
Inneholder: hvete, melk og mandler

Minimum 20 personer: 85,-
MØRK SJOKOLADE-MOUSSE

Med bringebær-culis, friske bær og karamelliserte hasselnøtter
Inneholder: hasselnøtt, egg og melk


Min 20 pers/Pris: kr 85,- pr
SJOKOLADE-MARQUIS og hjemmelaget vaniljeis

Fransk mørk sjokolade-mousse servert med hjemmelaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karamelliserte hasselnøtter og ingefær-tuile
Inneholder: hasselnøtt, gluten, egg og melk


Minimum 20 personer: kr 110,-
KRYDDERKOKT PÆRE

Pære kokes med anis og vanilje serveres med mørk sjokolade, pisket krem og karamelliserte hasselnøtter.
Inneholder: hasselnøtt og melk

Minimum 20 personer: kr 98,-
Send din bestilling!
Vi besvarer alle forespørsler så snart vi kan.
Bestill