Bruk portrettvisning
for best opplevelse
Pil til toppen
TILBAKE
FORRETTER
SOTET BROKKOLI med smørsaus og brokkolikrem

Brokkoli sotet i pannen og servert med brokkolikrem, smørsaus og friterte potetsmuler
Inneholder: melk

Focaccia
Inneholder: hvete

Ailioli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 172,-. Utlevering kr 145,-.
NYSKÅRET SERRANOSKINKE

Langtidsbakte cherrytomater, ruccola, parmesan, sylta rødløk, pinjekjerner og balsamico
Inneholder: melk og pinjekjerner

Focaccia
Inneholder: hvete

Ailoli
Inneholder: egg

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 187,-. Utlevering kr 161,-.
PANNESTEKTE KAMSKJELL

Med skalldyrsaus, ertepuré, reddikspirer og sprøstekt bacon .

Inneholder: skalldyr og melk

Focaccia

Inneholder: hvete  

Urtesmør

Inneholder: melk

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 209,- utlevering: kr 177,-
RØYKT ØRRET “Christoffer Davidsen”
Ørret røykt i ovn til 45 grader kjernetemperatur

Med sprø rug-chips, sylta beter, persillemajones og en topping av friterte capers, sylteagurk, persille og estragon
Inneholder: rug, hvete og egg.

Focaccia
Inneholder: hvete

Urtesmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 209,-. Utlevering kr 177,-.
ANDEBRYST

Rosastekt andebryst med gulrotpuré, smørdampet rosenkål, grønnkålchips, ristede gresskarkjerner og Marsala-glace
Inneholder: melk

Focaccia
Inneholder: hvete

Urtesmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 205,-. Utlevering kr 174,-.
GRILLET SJØKREPS

Grillet sjøkreps med ananas, avokado, tomat, chili, og koriander.

Skalldyrdressing med gressløk og rogn fra ørret
Inneholder: skalldyr

Focaccia
Inneholder: hvete

Estragonsmør
Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 235,-. Utlevering kr 195,-.
OVNSBAKT PIGGVAR

Piggvar bakt i ovn servert med skalldyrsaus. blomkålpuré, sprøstekt grønnkål og reddikspirer

Butterdeigs-chips

Inneholder: hvete, melk og fisk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 240,-. Utlevering: kr 200,-
TAPAS FORRETT
Små tapasretter servert i skåler på bordet fungerer fint som forrett til våre selskapsbuffeter og andre hovedretter.

Dadler og walnøtt rullet i bacon

Inneholder: Walnøtt  

Scampie med chili, hvitløk og persille

Inneholder: skalldyr  

Manchego med marinert aprikos

Inneholder: melk

Grillet paprika med persille og olivenolje.

Aioli  

Inneholder: egg  

Oliven

Salte mandler  

Focaccia

Inneholder: hvete

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 230,-. Utlevering: kr 165,-
PINCHOS FORRETT
Pinchos er en type tapas servert på brød med tannpirker, her har vi satt sammen tre typer som serveres på fat på bordet. En sosial og velsmakende forrett.

Serranoskinke med brie og ovnstørket cherrytomat på foccacia  

Scampi og vaktelegg med chili-majones på foccacia  

Chevre med squash, honning og ristet walnøtt

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 230,-. Utlevering: kr 165,-
HOVEDRETTER

Serveres normalt på tallerken, men alle hovedretter kan leveres ferdig på fat klar til å settes på buffet eller serveres ved bordet.

BROSME MED SKAGENRØRE

Ovnsbakt brosme med kremet hvitvinsaus, dill, lakserogn og reker
Inneholder: fisk, melk og skalldyr

Dampede grønnsaker

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 325,-. Utlevering kr 275,-.
BOUEF BOURGUIGNON

Klassisk fransk biffgryte. Oksebiff trukket i rødvin med sjalottløk, champignon og bacon

Potetmos
Inneholder: melk

Smørdampa rotgrønnsaker

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 345,-. Utlevering kr 295,-.
KYLLING Á LA ESTRAGON

Kylling brassert i hvitvin, fløte og estragon
Inneholder: melk

Smørdampede grønnsaker

Fritert grønnkål

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 310,-. Utlevering kr 275,-.
ANDECONFIT MED RØDVINSJY

Fransk klassikker. Andelår trekker på svak varme til de er helt møre.

Sprø salat med rucocla, rettich, sukkererter og rista gresskarkjerner

Rødvinsjy

Amaldinepoteter stekt med andefett

Min. 10 personer, på Mannskapsmessa: kr 315,-. Utlevering: kr 275,-
INDREFILET AV OKSE

Okseindrefilet med karamellisert sjalottløk

Pastinakk chips

Peppersaus

Inneholder: melk

Ovnsstekte grønnsaker  

“Pommes Anna” poteter

Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 425,-. Utlevering kr 360,-.
ENTRECÔTE AV KALV

Entrecôte av kalv med kremet steinsopp og kantarellsaus
Inneholder: melk

Ovnsstekte grønnsaker

Fritert grønnkål

“Pommes Anna” poteter

Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 430,-. Utlevering kr 360,-.
OVNSBAKT PIGGVAR

Piggvar bakt i ovn servert med skalldyrsaus

Inneholder: melk

Selleripure

Inneholder: melk

Reddikspirer  

Smørdampede grønnsaker  

Sprøstekt grønnkål.

Ovnsstekte poteter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 430,-. Utlevering kr 360,-.
HJORTEFILET

Hjortefilet med kremet steinsoppsaus

Ovnsstekte grønnsaker

Pastinakkrem

Inneholder: melk

Fritert grønnkål.

"Pommes Anna” poteter

Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 440,-. Utlevering: kr 360,-
Tapas og selskaps bufeter
Maten leveres varm på pene porselensfat i varmecontainer.

Frakt er inkludert i Kristiansandsområdet.

NB! alle våre hovedretter kan også serveres fra buffet.
BUFFET MED SMAK AV MIDDELHAV
En av våre mest populære selskapsbufeter med smaksrike retter inspirert av både middelhavskjøkken og amerikansk BBQ kultur. Passer veldig bra med vår «tapas forrett» meny!

Helstekt entrecôte, med ovnsbakt sjalottløk

Hel side grillet laks med capers, pepperrot, sennep og brunt sukker

Inneholder: egg, sennep og fisk

Helstekt kylling - med sitron, honning, rosmarin og fennikel

Inneholder: sennep

Grillede grønnsaker med sitron og timian

Salat med syltet rødkål og rista gresskarkjerner.  

Peppersaus lagd på rødvin, fløte og god kraft  

Inneholder: melk

Ovnsstekte poteter

Aioli

Inneholder: egg

Foccacia.

Inneholder: hvete

Min. 20 personer, på Mannskapsmessat: kr 430,- utlevering: kr 363,-
BUFFET FRA ASIA OG SØRAMERIKA
Smaksrik buffet med retter fra asia og søramerika.

Asiatisk svinenakke glasert med japansk tonkatsu saus

Inneholder: hvete

Ovnsbakte scampi med jalapeno, løk og koriander

Cheviche av laks, med mango, tomat, chili, koriander og lime

Kylling tandory

Tomat agurk raita

Papadums

Inneholder: hvete

Mangodipp

Inneholder: melk

Dampet ris

Japansk coleslow med jalapeno og eple

Gochogang majones

Sprø salat med tomat, agurk, løk og peanøtter

Inneholder: peanøtter

Min. 20 personer, i på Mannskapsmessa: kr 430,- Utlevering: kr 363,-
FRANSK ITALIENSK SELSKAPSBUFFET
Selskapsbuffet med smak av Frankrike og Italia!

Porchetta: Italiensk ribbe med sitron, timian, rosmarin, fennikel, salvie og hvitløk

Confit de canard: Andelår bakt møre på lav varme

Amandinepoteter stekt i andefett

Rødvinssjy med kalamataoliven

Ovnstekte grønsaker

Rød radicchio med honning og rosiner

Grønn salat

Focaccia

Aioli

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 410,- utlevering: kr 364,-
MEZZE - MIDT-ØSTEN BUFFET
Gode smaker fra midt-østen med masse vegetarretter.

Grillet lam med rosmarin, hvitløk, sitron, persille og honning.

Ovnstekte kyllinglår

Skaldyrmiks av scampie, blåskjell og blekksprut.

inneholder skaldyr

Grillede grønsaker: paprika, squasj og champinon.

Coscos salat.

Inneholder: hvete

Salat med grillet paprika, sylta rødkål, rettich og rista gresskarkjerner

Tzaziki

inneholder melk

Hummus

Foccacia brød.

Inneholder: gluten.

Aioli  

Inneholder: egg

Olive

Om ønskelig kan kyllingen eller lammet byttes ut med våre smaksrike veganske boller.
Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 430,- utlevering: kr 364,-
TAPAS 1
Rikholdig tapasmeny med klassisk spansk mat; 300 g kjøtt/scampi per person. Kan utvides med ekstraretter, se nederst.

Albondigas (spanske kjøttboller) i tomatsaus

Kyllinglår bakt i ovn med sitron, honning, fennikel og rosmarin

Inneholder: sennep

Scampi og argentinsk villreke

Inneholder: Skalldyr

Ovnsbakte amandinepoteter  

Bravas saus  

Inneholder: egg

Spansk tomatsalat - med manchego, persille, rødløk og rista mandelflak.

Inneholder: melk og mandler.

Grillet paprika - Med salat, syltede grønsaker og ristede gresskarkjerner

Ristede mandler med chili og havsalt

Inneholder: mandler

Focaccia

Inneholder: hvete

Aioli

Inneholder: egg

Oliven

Pris per person min. 10 personer, på Mannskapsmessa: kr 395,- utlevering: kr 340,-
TAPAS 2
Stor tapas-buffet som passer til bryllup og store anledninger.

Albondigas (spanske kjøttboller) i tomatsaus

Kyllingspyd  

Scampi og argentinsk villreke med ingefær, chili, og persille

Inneholder: skalldyr

Flatbiff i tynne skiver med ruccola, parmesan og rista pinjekjerner

inneholder: melk og pinjekjerner

Aspargesbønner med tapenade, fetakrem og trøffelolje

inneholder melk  

Amandinepoter

Bravas saus

Inneholder: egg

Spansk tomatsalat med manchego, persille, rødløk og rista mandelflak

Inneholder: melk og mandler.

Grillet paprika, salat, sylta grønsaker og ristede gresskarkjerner  

Dadler og walnøtt rullet i bacon

Salte mandler.

Focacciabrød

Inneholder: hvete

Aioli  

Inneholder: egg

Oliven

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 430,- utlevering: kr 363,-
EKSTRA RETTER
Disse kan bestilles sammen med våre buffeter

Serrano skinke

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: 45,-. Utlevering: 41,-

Manchego med marinert aprikos

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: 45,-. Utlevering: 41,-

Inneholder: melk

Dadler med valnøtter rullet i bacon

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: 45,-. Utlevering: 41,-

Andebryst marinert med soya, chili og koriander

Inneholder: soya

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 50,-. Utlevering: 55,-

Spansk tortilla med potet og løk - Inneholder: egg

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: 50,-. Utlevering: 46,-

Focacia og aioli

Inneholder egg og hvete

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: 50,-. Utlevering: 37,-

Grill bbq
BARBEQUEBUFFET
Tilberedes på amerikansk barbecue grill.

Lammelår butterfly: utbeinet lammelår ligger i en brine av rosmarin, sitron hvitløk, fennikel og koriander i 24 timer før det langtidstekes på indirekte varme i lokomotiv grill

Hel side av laks med sennep, pepperrot og capers  

Inneholder: fisk og egg

“Pulled-pork” av svinenakke med vår egen bbq-rubb

barbeque-saus

Inneholder: sennep

Utbeinet kyllinglår i barbeque-marinade

Inneholder: soya og hvete

Amandine-poteter med himalayasalt

Coleslaw  

Inneholder: egg og melk

Brokkolisalat med creme fraiche, rosiner og pinjekjerner

Inneholder: melk

Sylta rødløk

Grønn salat med rista gresskarkjerner

Frisk salsa med ananas, tomat, rødløk, koriander og chili  

Hjemmelaget marie rose dressing

Inneholder: egg

Focaccia

Inneholder: hvete

Aioli

Inneholder: egg

Pris på Mannskapsmessa: kr 598,-
På andre lokasjoner kommer tillegg for frakt av griller, og kokk som griller og legger opp maten. Ta kontakt for pristilbud.
HELT SOMMERLAM
Sommerlam er noe av det absolutt beste kjøttet vi har i Norge! Vi får dem inn som hele lam og tilbereder kjøttet på 3 forskjellige måter.

Lammelårene benes ut og grilles som hel stek med timian, hvitløk og sitron

Lammenakke og bog langtidsbakes og serveres som «pulled-lamb»

Ribben tilberedes som «spare ribs» med en marinade av rosamrin, honning, sitron og hvitløk

Grillsaus laget av lammesjy og hvitvin

Inneholder: melk

Ovnstekte amandine-poteter

Grilla sommergrønnsaker

Frisk salat med sukkerter og rista gresskarkjerner

Focaccia

Inneholder: hvete

Aioli  

Inneholder: egg

Pris på Mannskapsmessa: kr 598,-
På andre lokasjoner kommer tillegg for frakt av griller og kokk som griller og legger opp maten. Ta kontakt for pristilbud.
GRILLMENY
Passer til firmafester, jubileum, og andre sommerfester. Menyen kan utvides med flere retter, se under.

Koteletter med vår egen bbq rubb

Hjemmelaget BBQ saus

Frisk coleslow med eple og jalapenjo  

Frisk salat med tomat, mais, agurk og rødløk

Potetsalat med stangsellri, sylteagurk, rødløk, majones og rømme

Marie-rose dressing

Pris i våre lokaler til minimum 30 personer kr 330,-
For tilberedning på grill andre steder: ta kontakt for pris.
RETTER SOM KAN BESTILLES SAMMEN MED VÅR GRILLMENY
Disse kan bestilles sammen med vår grillmeny.

Kyllinglår med vår egen egen bbq-rubb.

Pris: til min. 30 personer kr: 65,- pr. pers  

Salsicca italienske pølser

Pris: til min. 30 personer kr: 45,- pr. pers

Hel side av laks med sennep, pepperrot og capers  

Inneholder: fisk og egg

Pris: til min. 30 personer kr: 85,- pr. pers

Oksekjaker med pepper-rubb

Pris: til min. 30 personer kr: 75,- pr. pers

Brokkolisalat med creme fraiche, rosiner og pinjekjerner.

Inneholder: melk

Pris: til min. 30 personer kr: 55,- pr. pers

julebord
Menyene serveres fra buffet, men vi kan sette sammen en tre retters meny for tallerkenservering om ønskelig.
JULERIBBE OG PINNEKJØTT
Tradisjonell norsk julemat med pinnekjøtt, svineribbe og medisterkaker laget etter en gammel familieoppskrift.

Sprøstekt juleribbe

Tante Alvildes Medisterkaker
Inneholder: melk

Medisterpølser
Inneholder: melk

Hjemmelaget saus av ribbesjyen

Rødkål kokt med cider og epler

Dampet pinnekjøtt

Kålrabistappe

Kokesjy

Mandelpoteter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 430,-. Utlevering: kr 398,-
JULERIBBE

Sprøstekt juleribbe, med svisker og epler

Tante Alvildes medisterkaker
Inneholder: melk

Medisterpølser
Inneholder: melk

Hjemmelaget saus av ribbesjyen

Rødkål kokt med sider og epler

Mandelpoteter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 364,-. Utlevering: kr 335,-
PINNEKJØTT OG STAPPE

Dampet pinnekjøtt

Kålrabistappe

Inneholder: melk

Kokesjy

Mandelpoter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 410,-. Utlevering: kr 378,-
JULEMIDDAG med fransk-italiensk vri
Julemiddag hvor den tradisjonelle juleribba tilberedes slik de gjør det i Italia. Pinnekjøttet har funnet en fransk tvillingbror i andeconfit som har det samme salte møre kjøttet som gjør pinnekjøttet så godt.

Porchetta: italiensk ribbe med sitron, timian, rosmarin, fenikkel, salvie og hvitløk

Confit de canard: Andelår bakt møre på lav varme

Ovnsstekte mandelpoteter

Rødvinssjy med kalamataoliven

Smørdampede aspargesbønner

Rød radicchio med honning og rosiner

Grønn salat

Focaccia

Aioli

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 430,-. Utlevering: kr 398,-
KALKUN MED MADEIRASAUS
Kalkun tilberedt etter oppskrift av Eivind Helstrøm.

Kalkunbryst stekt på eget skrog

Marsalasaus kokt på lår og krås

Petit pois på fransk manér med sjalottløk, panchetta og salvie

"Pommes Anna" -skivede poteter bakt i ovn

Waldorfsalat
Inneholder: valnøtter, egg og melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 344,-. Utlevering: kr 315,-
DESSERTER

Hjemmelaget karamellpudding
Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 120,-. Utlevering: kr 111,-.

Gateau marcel
Fransk sjokolademoussé kake servert med pisket krem, bringebærculis og karmelliserte hasselnøtter.
Inneholder: melk, egg og hasselnøtter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 120,-. Utlevering: kr 111,-.

Riskrem
Riskrem med hjemmelaget bringebærsaus

Inneholder: melk

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 110,-. Utlevering: kr 99,-

Panacotta med multer og mandelflarn 

Inneholder: melk og mandler

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 120,-. Utlevering: kr 111,-

TRADISJONELL DESSERT-BUFFET

Hjemmelaget karamellpudding

Inneholder: melk og egg

Karamellsaus  

Inneholder: melk

Rista hasselnøtter

Inneholder: hasselnøtter

Riskrem  

Inneholder: melk

Bringebærsaus  

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa: kr 180,-. Utlevering: kr 165,-
DESSERT-BUFFET

Gateau marcel fransk mørk sjokolade mousse kakke  

Inneholder: egg og melk

Karamelliserte hasselnøtter  

Inneholder: hasselnøtter.

Bringebærsaus  

Friske bær

Sitronterte med mandelbunn  

Inneholder: egg, melk, hvete og mandler.

Mascarponekrem  

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 185,-. Utlevering: kr 170.-
dessert
JORDBÆR med mascarponekrem

Jordbær marinert med lime, mascarponekrem og sprøcrumble.
Inneholder: hvete, melk og valnøtter

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 130,-. Utlevering kr 111,-.
PANNA COTTA

Serveres med friske bær, syrlig bringebærsaus og mandelflarn.
Inneholder: hvete, melk og mandler

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 130,-. Utlevering kr 111,-.
CREME BRULEE

Klassisk fransk dessert med vanilje, karamellisert sukker og syrlige rips.

Inneholder:egg og melk

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 125,-. Utlevering: kr 97.-
MØRK SJOKOLADE-MOUSSE

Med bringebær-culis, friske bær og karamelliserte hasselnøtter
Inneholder: hasselnøtt, egg og melk

Min 20 personer på Mannskapsmessa kr 130,-. Utlevering kr 111,-.
TIRAMISU

Italiensk klassikker med mascarponekrem, fingerkjeks dyppet i kaffe/marsala og sjokolade dryss.

Inneholder: hvete, egg og melk

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 148,-. Utlevering: kr 124.-
GATEAU MARCEL OG HJEMMELAGET VANILJEIS

Fransk mørk sjokolade-mousse kake servert med hjemmelaget vaniljeis, bringebærculis, friske bær, karamelliserte hasselnøtter og ingefær-tuile.

Inneholder: hasselnøtt, gluten, egg og melk

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 170,-. Utlevering: kr 143.-
ANANAS-CARPACCIO OG KOKOS-SORBET
Vegansk dessert uten egg, melk, nøtter og hvete.

Ananas i tynne skiver marinert med lime og chilli servert med kokos-sorbet

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 143,-. Utlevering kr 120,-.
SOLSKINNSTERTE MED KREM OG BÆR

Sitronterte med mandel bunn, friske bær, karamelliserte hasselnøtter og mascarponekrem.

Inneholder: egg, mandler og melk

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 131,-. Utlevering: kr 120.-
DESSERT-BUFFET

Gateau marcel fransk mørk sjokolade mousse kakke  

Inneholder: egg og melk

Karamelliserte hasselnøtter  

Inneholder: hasselnøtter.

Bringebærsaus  

Friske bær

Sitronterte med mandelbunn  

Inneholder: egg, melk, hvete og mandler.

Mascarponekrem  

Min. 20 personer, på Mannskapsmessa: kr 200,-. Utlevering: kr 170.-

Fingermat

FINGERMAT VELKOMST
Fingermat er som navnet sier mat som enkelt kan spises med fingrene. Man trenger hverken bordsetning, service eller bestikk. Fingermat brukes som lekre kanape/småretter til velkomst-snack eller som mer mettende tapas-rett i selskap der en ikke ønsker at gjestene skal sitte til bords, men ha mulighet til å mingle fritt i lokalet eller i hagen.

Crostini med reker i hvitløksmajones.

Inneholder: gluten og skalldyr

Crostini med grillet paprika, gressløk og fetakrem.

Inneholder: gluten

Crisini med parmaskinke og trøffelsmør.

Inneholder: gluten og melk

Friske jordbær og melon

Minimum 30 personer på Mannskapsmessa: kr 160,-. Utlevering: kr 127,-
FINGERMAT TAPAS
Smaksrik og mettende meny som kan spises stående - uten bestikk.

Kyllingspyd marinert med rosmarin, honning, persille, sitron og hvitløk.

Scampie og vaktelegg med chilimajones på foccacia  

Inneholder: egg, hvete og skaldyr

Roastbif med sylteagurk og chili majones på foccacia  

Maisbrød med paprikadipp.  

Hummus og oliven på foccacia

Mondeghili italienske kjøttboller.

Dadler med valnøtter og bacon.

Inneholder: valnøtt  

Marinerte oliven

Chili mandler  

Focaccia

Inneholder: hvete

Aioli  

Inneholder: egg

Minimum 20 personer på Mannskapsmessa kr 395,-. Utlevering kr 335,-.
Send din bestilling!
Vi besvarer alle forespørsler så snart vi kan.
Bestill