Bruk portrettvisning
for best opplevelse

Konfirmasjon & barnedåp

Ærverdige Kommandantboligen med hage og stort partytelt med plass til 150 gjester, reserveres for dere.

Dere får tildelt en kontaktperson som følger dere gjennom hele prosessen fra visning til planlegging og gjennomføring av selskapet. Vi holder et planleggingsmøte der vi hjelper med å tilpasse meny, pynt og kjøreplan for dagen.

Vi kan dekke til festmiddag ute i teltet eller inne i salen helt etter eget ønske. Lokalet pyntes og dekkes opp med hvite duker, tøyservietter og blomster på bordene.

Vi har lydanlegg, prosjektor, mikrofon og mye annet. Rød løper og blomster ved inngangen. Ekstra blomster og pynt kan bestilles av oss.

Gjestene ønskes velkommen med et glass alkoholfri cider eller økologisk italiensk sitronbrus i hagen. Vi setter opp en kaffebuffet med nykvernet kaffe fra Sørlandets Kaffebrenneri, og det er mulig å ta med egne kaker om ønskelig.

Våre servitører tar seg av all servering og opprydding fra velkomsten serveres, til dørene lukkes (kl. 15:00 – 02:30).
Servering utover dette faktureres per time.

Drikke bestilles fra vår drikkemeny. Vi avtaler på forhånd hva som skal føres på faktura og hva gjestene evt. skal betale selv.

Våre dyktige kokker tilbereder avtalt meny og her er et eksempel (se flere menyer på vår hjemmeside):
Tapas meny nr. 2
Pris ved bestilling til minimum 30 gjester eller flere: kr 1150,- per person. Inkludert er leie av lokalet med hage og telt ferdig dekket med blomster på bordene, overnevnte meny, drikke til velkomst og kaffe.

Ved endelig booking faktureres et forskudd på kr 12000,-. Dette refunderes ikke ved avbestilling eller bytte av dato.

Forbehold om endring i priser.

Pil til toppen
TILBAKE